"Вже буде без Галі. Вона зробила вибір. Все одразу зрозумів": Назар Задніпровський пояснив, чому Галину Безрук не вирізали з серіалу "Будиночок на щастя"

Цілувалася з Зеленський, але обрала росію

Відомий український актор театру та кіно Назар Задніпровський в інтерв'ю Гончарова Подкаст висловився про позицію українки Галини Безрук, з якою знімався у серіалі Будиночок на щастя.

Безрук (з Краматорська) вже довгий час живе і працює в Росії. Вона одружена з російським актором Артемом Алексєєвим, з яким виховує дочку. Акторка після початку повномасштабної війни не виїхала з РФ і не засудила воєнні злочини диктатора Путіна.

За словами Задніпровського, Безрук (Слуга народу, Останній москаль) відповіла колегам, що обирає сім'ю та кар'єру у РФ. Тетяна Гончаровала запитала в актора, чому ж тоді Безрук не вирізали з серіалу Будиночок на щастя. Показ четвертого сезону стартував кілька тижнів тому на Новому каналі. Задніпровський пояснив, що цей сезон знімали до початку повномасштабного вторгнення і до Безрук, яка приїжджала на зйомки до України, жодних питань не виникало. А ось п’ятий сезон уже буде з новою акторкою. Задніпровський також згадав у розмові Катерину Кузнєцову, яка, на відміну від Безрук, змогла розірвати всі зв’язки з РФ.

«Вже буде без Галі. Вона зробила вибір. У неї там чоловік, дочка. Вона музична акторка. І казала, що такого театру в Україні для неї немає. Вона ж співачка у першу чергу. Тепер без неї. Четвертий сезон, який показують зараз, ми його закінчили у грудні 2021. Коли почалася війна і Галя там залишилася, я за всіма листуваннями все відразу зрозумів. Я писав їй, телефонував. Ну, що буде з четвертим сезоном? Ну, нас же на вила просто піднімуть. Сказали, що все, що було знято до війни, воно ще пройде. Нині все переписуватиметься, змінюватиметься. Галя зробила свій вибір, вона далі не знімається. Те, що зараз показують, воно зняте українською, нікого не переозвучували. Вирізати акторку складно, у неї головна роль. Ви мене ставите в глухий кут, це продюсери повинні вирішувати. Це питання постало вже зараз, після вторгнення. До цього до неї ніхто не чіплявся. Чотири сезони було знято. Тепер інша акторка зніматиметься — та поїхала, вони розлучилися, тепер інша історія буде. Тут уже етичне питання постало. Галя відписалася нам у групу, що все… У неї сім'я, чоловік. Не мені судити. Наприклад, Катя Кузнєцова свій вибір зробила, що вона за Україну. Вони нормально у Москві зайшли. Одна обрала одне, а друга інше», — прокоментував Народний артист України.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...