"Вже другий такий випадок за останній рік": В Україні загинув доброволець із Чехії

Доброволець із Чехії, який воював на боці України проти Росії, загинув кілька днів тому в Україні. Цю інформацію підтвердив представник чеського міністерства закордонних справ Даніель Дрейк, передають Патріоти України.

«Можемо підтвердити, що доброволець із чеським громадянством, який воював на боці України, був убитий в Україні у вихідні. За інформацією міністерства, це вже другий такий випадок за останній рік», — зазначив він.

Про особу загиблого громадянина Чехії не повідомляється. «Конфлікти, на жаль, завдають втрат, але кожна окрема втрата дуже тяжка. Я хотів би висловити співчуття сім'ї цієї людини, мені дуже шкода», — прокоментував президент Чехії Петр Павел на прес-конференції в понеділок.

Востаннє про загибель чеха у війні РФ проти України повідомлялося у червні 2022 року. Стверджувалося, що чоловік загинув на Донеччині від влучення мінометного снаряда.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...