"Вже другий такий випадок за останній рік": В Україні загинув доброволець із Чехії

Доброволець із Чехії, який воював на боці України проти Росії, загинув кілька днів тому в Україні. Цю інформацію підтвердив представник чеського міністерства закордонних справ Даніель Дрейк, передають Патріоти України.

«Можемо підтвердити, що доброволець із чеським громадянством, який воював на боці України, був убитий в Україні у вихідні. За інформацією міністерства, це вже другий такий випадок за останній рік», — зазначив він.

Про особу загиблого громадянина Чехії не повідомляється. «Конфлікти, на жаль, завдають втрат, але кожна окрема втрата дуже тяжка. Я хотів би висловити співчуття сім'ї цієї людини, мені дуже шкода», — прокоментував президент Чехії Петр Павел на прес-конференції в понеділок.

Востаннє про загибель чеха у війні РФ проти України повідомлялося у червні 2022 року. Стверджувалося, що чоловік загинув на Донеччині від влучення мінометного снаряда.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...