Вже готується до Олімпіади в Токіо: Спортсмен-підліток зі США побив рекорд легендарного Усейна Болта

Сімнадцятирічний спринтер зі США Ерріон Найтон побив абсолютний світовий рекорд, який тримався протягом останніх 18 років, повідомляють Патріоти України.

Молодому спринтерові вдалося побити рекорд легендарного ямайського спортсмена Усейна Болта на дистанції 200 метрів. Цей рекорд був встановлений серед атлетів віком до 18 років. Спортивні джерела зазначають, що на турнірі в Джексонвіллі Найтон показав результат 20,11 секунди. Болт встановив свій рекорд в 2003 році, він тоді фінішував з результатом 20,13 с. Після свого блискучого рекорду молодий американець дав інтерв'ю і розповів, що буде брати участь у відбіркових змаганнях американської збірної на Олімпійські ігри в Токіо, які стартують вже в липні поточного року.

Потрібно додати, що цей спортсмен показує блискучі результати протягом декількох місяців. Раніше він подолав дистанцію в 100 метрів за 9,99 секунд. Нагадаємо, що Усейн Болт є найкращим спринтером в світі. Ямайський легкоатлет за свою спортивну кар'єру встановив декілька світових та олімпійських рекордів. Він є 11-кратним чемпіоном світу і 8-кратним олімпійським чемпіоном. Ямайський спринтер спеціалізувався виключно в бігу на короткі дистанції.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...