Вже говорить і з американським акцентом: Син Меган Маркл і принца Гаррі привітав усіх з Новим роком (аудіо)

Меган Маркл і принц Гаррі представили свій перший подкаст на Archewell Audio.

Герцог і герцогиня Сассекські випустили свій перший подкаст на Spotify. У ньому вони зробили всім своїм фанам святковий сюрприз, повідомляють Патріоти України.

Меган Маркл і принц Гаррі представили свій перший подкаст на Archewell Audio. У ньому вони піднесли свій обіцяний передноворічний сюрприз. У записі першої програми, яка стала спеціальним новорічним випуском, взяв участь їх 19-місячний син Арчі.

Голос маленького Арчі можна почути наприкінці 33-хвилинного аудіозапису, коли пара попросила сина привітати всіх з Новим роком. Як зазначають британські видання, підростаючи в Каліфорнії, наймолодший на сьогоднішній день правнук королеви Єлизавети придбав американський акцент. Вимовивши: «З Новим роком», Арчі починає сміятися, і його батьки сміються разом з ним.

Крім Арчі Меган Маркл і принц Гаррі поспілкувалися з Елтоном Джоном, Тайлером Перрі і Джеймсом Корденом. Вони попросили їх поговорити про надії, які вони покладають на 2021 рік.

Нагадаємо, 36-річний Гаррі і 39-річна Меган Маркл з квітня 2020 року живуть в Каліфорнії, після того як в січні оголосили, що вирішили залишити обов’язки членів британської королівської сім'ї і досягти фінансової незалежності від сім'ї. Оскільки королева заборонила їм використовувати титул в назві їх благодійного фонду, пара створила новий благодійний фонд, який назвала Archwell. Це назва співзвучна з ім'ям їх первістка Арчі. Також пара підписала великі контракти зі стримінговими сервісами Netflix і Spotify. Вони все ще продовжують підтримувати благодійні організації, з якими працювали, будучи членами королівської сім'ї.

На передодні Різдва пара представила традиційну різдвяну листівку, на якій вони вперше за півроку показали Арчі, щоправда, фото було оброблено графічним редактором.

В українських біженців виникли проблеми з документами у країні ЄС: Спливли деталі

четвер, 16 травень 2024, 7:15

В українських біженців в Естонії виникли проблеми з документами через те, що їм вчасно не продовжили посвідки на проживання. Спілка міст та волостей Естонії звернулася до МВС з проханням прискорити процедуру. Для багатьох українців такі затримки означа...

ТЦК зможе викликати громадян для проходження ВЛК: Як працюватиме електронний кабінет

четвер, 16 травень 2024, 6:56

Починаючи з 18 травня, військовозобов'язані громадяни України зобов'язані оновити свої дані, відвідавши ТЦК або ЦНАП чи робити це через електронний кабінет. Тих, хто скористається останнім способом, згодом співробітники ТЦК зможуть викликати для проход...