Вже є дві версії причин трагедії: Поліція розслідує падіння літака під Львовом

На місці події працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини.​

На місці катастрофи на Львівщині. Фото: прес-служба Нацполіції.

Літак Ан-12 міг здійснити аварійну посадку поблизу Львова через помилку пілота або через брак пального, поліція відкрила кримінальне провадження. Про це у своєму коментарі заявив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк в ефірі телеканалу "112 Україна", передають Патріоти України.

"Зараз розглядається дві версії. Перша - це те, що закінчилося пальне, а друга - це помилка пілота, тому що літак виходив не на візуальний захід, а на інструментальний, тому те, що була погана погода (а там насправді був дуже сильний туман під Львовом), воно не впливає, і зараз, на даний момент, всі обставини з’ясовуються".

На місці події працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. "За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до десяти років", - повідомили у прес-службі поліції.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...