Вже мав судимість за той самий злочин: На Волині 55-річний педофіл розбещував трьох маленьких дівчаток

На Волині судили 55-річного педофіла, який розбещував трьох малолітніх дівчаток. Про це йдеться у вироку Любомльського райсуду Волинської області, передають Патріоти України.

За інформацією слідства, чоловік від вересня 2022 року до травня 2023-го розбещував трьох дівчат віком сім, вісім та дев’ять років. Зловмисник роздягався перед дітьми й руками приводив у стан збудження власні статеві органи. Такі дії він вчиняв близько пів сотні разів.

"Вчинив розпусні дії сексуального характеру відносно малолітніх спрямовані на задоволення власної статевої пристрасті, а також здатних викликати фізичне та моральне розбещення малолітніх, які призвели до порушення нормального психічного та соціального розвитку дітей та які виразились в оголенні та приведенні рукою у стан збудження власних статевих органів в присутності малолітніх", – йдеться у вироку суду.

Чоловіка визнали винним за ст. "розбещення неповнолітніх" та призначили йому п’ять з половиною років ув’язнення. Зазначається, що чоловік вже мав погашену судимість за розбещення неповнолітніх.

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

субота, 11 травень 2024, 17:59

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпі...

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...