Всі ми знаємо, що додавання надмірної кількості солі у їжу може бути небезпечною звичкою для нашої серцево-судинної системи, але як виявилось, ризик діабету також зростає, якщо ви любите їжу зі смаком, передають Патріоти України.
В дослідженні взяли участь понад 400 тисяч британців у віці від 37 до 73 років. Після спостереження протягом майже 12 років у понад 13 тисяч людей розвинувся діабет 2 типу, йдеться в пресрелізі Eurekalert.org.
Додавання солі в їжу після приготування може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу. Дослідники провели дослідження в ході якого опитали людей, як часто вони додають сіль у їжу, однак воно не включало сіль, використану для приготування їжі, або загальну кількість спожитої солі.
Дослідники виявили, що люди, які «іноді», «зазвичай» або «завжди» додають сіль у їжу, мали на 13%, 20% і 39% вищий ризик розвитку діабету 2 типу відповідно, порівняно з тими, хто «ніколи» або «рідко» її додають.
Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...
Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...