Всі ми знаємо, що додавання надмірної кількості солі у їжу може бути небезпечною звичкою для нашої серцево-судинної системи, але як виявилось, ризик діабету також зростає, якщо ви любите їжу зі смаком, передають Патріоти України.
В дослідженні взяли участь понад 400 тисяч британців у віці від 37 до 73 років. Після спостереження протягом майже 12 років у понад 13 тисяч людей розвинувся діабет 2 типу, йдеться в пресрелізі Eurekalert.org.
Додавання солі в їжу після приготування може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу. Дослідники провели дослідження в ході якого опитали людей, як часто вони додають сіль у їжу, однак воно не включало сіль, використану для приготування їжі, або загальну кількість спожитої солі.
Дослідники виявили, що люди, які «іноді», «зазвичай» або «завжди» додають сіль у їжу, мали на 13%, 20% і 39% вищий ризик розвитку діабету 2 типу відповідно, порівняно з тими, хто «ніколи» або «рідко» її додають.
У понеділок, 28 квітня, в Миколаївській області чоловік, тікаючи від правоохоронців, кинув у них гранату, внаслідок чого загинув 21-річний сержант поліції Максим Рижко. Про це повідомив голова Національної поліції Іван Вигівський, передають Патріоти Ук...
Якщо технології продовжать розвиватися такими темпами, людство може втратити контроль над ШІ вже найближчими роками. Про це йдеться в звіті “АІ 2027” американської дослідницької ініціативі АІ Futures Project, . На думку експертів, майбутній технологічн...