Всі ми знаємо, що додавання надмірної кількості солі у їжу може бути небезпечною звичкою для нашої серцево-судинної системи, але як виявилось, ризик діабету також зростає, якщо ви любите їжу зі смаком, передають Патріоти України.
В дослідженні взяли участь понад 400 тисяч британців у віці від 37 до 73 років. Після спостереження протягом майже 12 років у понад 13 тисяч людей розвинувся діабет 2 типу, йдеться в пресрелізі Eurekalert.org.
Додавання солі в їжу після приготування може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу. Дослідники провели дослідження в ході якого опитали людей, як часто вони додають сіль у їжу, однак воно не включало сіль, використану для приготування їжі, або загальну кількість спожитої солі.
Дослідники виявили, що люди, які «іноді», «зазвичай» або «завжди» додають сіль у їжу, мали на 13%, 20% і 39% вищий ризик розвитку діабету 2 типу відповідно, порівняно з тими, хто «ніколи» або «рідко» її додають.
До 10 червня 2026 року всі трудові книжки мають бути оцифровані. У Пенсійному фонді розповіли, чи втратять стаж особи, які не встигнуть оцифрувати свої трудові. Про це розповіли в пресслужбі Пенсійного фонду України, передають Патріоти України. Навіщо ...
Вікову доплату до пенсії в Україні призначають з дня, коли людина досягає відповідного віку. Її розмір залежить як від віку, так і від розміру самої пенсії, передають Патріоти України. За постановою Кабінету Міністрів №849 від 16 вересня 2020 року (зі ...