Всі ми знаємо, що додавання надмірної кількості солі у їжу може бути небезпечною звичкою для нашої серцево-судинної системи, але як виявилось, ризик діабету також зростає, якщо ви любите їжу зі смаком, передають Патріоти України.
В дослідженні взяли участь понад 400 тисяч британців у віці від 37 до 73 років. Після спостереження протягом майже 12 років у понад 13 тисяч людей розвинувся діабет 2 типу, йдеться в пресрелізі Eurekalert.org.
Додавання солі в їжу після приготування може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу. Дослідники провели дослідження в ході якого опитали людей, як часто вони додають сіль у їжу, однак воно не включало сіль, використану для приготування їжі, або загальну кількість спожитої солі.
Дослідники виявили, що люди, які «іноді», «зазвичай» або «завжди» додають сіль у їжу, мали на 13%, 20% і 39% вищий ризик розвитку діабету 2 типу відповідно, порівняно з тими, хто «ніколи» або «рідко» її додають.
Власники нових Nissan Sakura відчуватимуть себе набагато впевненіше щодо загроз не дотягнути по дорозі до заправки. Розробники розраховують що додаткова система підзарядки даватиме запасу електрики на 3000 км додаткового пробігу на рік. Nissan представ...
У районі села Домажир біля Львова, по інший бік річки від місця, де напередодні ліквідовували попередню аварію, стався новий витік на магістральному водогоні. Про це увечері 25 жовтня повідомив перший заступник мера Львова Андрій Москаленко, передають ...