Вже оформлює громадянство в ЄС: Алла Пугачова залишає Росію

Алла Пугачова і Максим Галкін купили квартиру в центрі Юрмали.

Пугачова планує переїхати в одну з країн ЄС і вже перейнялася питаннями нерухомості та оформлення громадянства. Про це пишуть «Аргументи тижня» з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

За інформацією видання, квартира площею більше 100 кв метрів знаходиться в самому центрі Юрмали, на проспекті Дзінтарі. Її вартість оцінюється приблизно в 400 тисяч євро.

Зазначається, що разом з нерухомістю примадонна російської естради автоматично отримала посвідку на проживання в Латвії. За законами країни, вид на проживання надається за придбання нерухомості дорожче 250 тисяч євро.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....