Вже підписала контракт: Ексдружина Кличка розпочала модельну кар'єру (фото)

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка - блогерка Наталія Єгорова – розпочала модельну кар'єру. Про це 49-річна знаменитість повідомила у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Єгорова підписала контракт з агенством MGM Models і вже встигла знятися у професійному фотосеті. Зокрема, знаменитість позувала перед камерою в різних образах. Особливо увагу користувачів привернули світлини, де Єгорова сміливо позує без бюстгальтера.

Колишня обраниця Віталія Кличка раніше працювала моделлю, однак покинула цю справу. Свого часу знаменитість вирішила присвятити себе вихованню дітей, тож на кар'єру в неї не було часу.

Наразі ж у свої майже 50 років Єгорова повертається до улюбленої справи. Знаменитість своїм прикладом хоче показати, що вік не повинен стояти на заваді у досягненні бажань, цілей та мрій.

"Навіть у 50 можна почати все спочатку. Неважливо ,скільки тобі років. Завжди можна почати щось нове і багато створити. Жінки прекрасні в будь-якому віці", - зазначила Наталія.

До речі, чимало користувачів підтримали Єгорову в її починаннях. Вони побажали їй успіхів та зазначили, що їй неодмінно вдасться досягнути чудових результатів у моделінгу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...