Вже побачили із відомим музикантом: Журналістка Яніна Соколова розлучилася із чоловіком (фото)

Відома українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова повідомила про зміни в особистому житті. Так, під час ефіру на своєму YouTube-каналі 11 листопада, який ведуча присвятила визволенню Херсону, вона неочікувано повідомила, що тепер вільна, передають Патріоти України.

Соколова розлучилася з українським банкіром Володимиром Литвином. Коли саме пара розірвала шлюб, Яніна не стала уточнювати. Причому, про розлучення журналістки стало відомо, коли фани її запитали, які чоловіки їй подобаються.

"Мені подобаються чесні, сміливі, порядні чоловіки, із почуттям гумору, на яких можна покластися, у яких слова збігаються з діями. Тоді тобі є на що спертися. І ти не відчуваєш як жінка непевності в майбутньому із цією людиною. Тому мені подобаються надійні чоловіки", - відповіла Соколова.

Коли ж інші шанувальники запитали Яніну, як на такі відвертості про сильну стать відреагує її обранець Володимир Литвин, журналістка сказала: "Я розлучена з чоловіком. Тому, гадаю, він знає, що мені подобаються чоловіки".

А наступного дня у своєму Instagram Соколова запостила фото з лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком. Вони зображені у барі, а музикант ніжно обіймає ведучу: "Люблю коли ти вмикаєш свєт і говориш прівєт", - підписала кадр Яніна.

Чи то натяк на нові стосунки, чи то просто душевні посиденьки з другом, наразі невідомо. Втім, зрозуміло, що Яніна тепер завидна наречена. Цікаво, що раніше активно ширилися чутки про те, що Соколова зустрічалася з лідером гурту "Друга Ріка" Валерієм Харчишиним. Сам музикант, коментуючи це, не підтвердив і не спростував інформацію.


Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...