Вже призначена дата: Потап одружується із Настею Каменських

Чутки про романтичні стосунки артистів ходили майже всі 13 років існування їх дуету, але після розлучення Потапа з Іриною Горовою - все поступово стало на свої місця.

Потап і Настя Каменських. Фото: Інстаграм.

Днями виповнилося 13 років з дати створення дуету "Потап і Настя". Зараз спільна співоча творчість 37-річного Олексія Потапенка та 32-річної Анастасії Каменських поставлена на паузу (він зараз є автором хітів і продюсером її сольного проекту NK), але бурхливого розвитку набувають їхні любовні стосунки. Журналістам стало відомо, що в кінці весни пара зіграє весілля і поставить жирну крапку в плітках і чутках, щодо їхнього роману, передають Патріоти України.

"Це станеться 23 травня, в четвер. Нарешті Потапу та Насті будуть кричати "гірко!". Весілля відбудеться в Києві, а після - молодята відлітають на медовий місяць", - розповів нам один із запрошених гостей.

Організацією свята займається івент-агентство Людмили Голубицької "GG PROJECT", яке на ринку вже більше 15 років. Подробиці торжества тримають в суворій секретності. Зазначимо, що саме Голубицька займалася весіллями артистів: Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, близьких друзів Потапа, а також телеведучого Сергія Притули, який одружився на своїй колезі Катерині Сопельник.

Зазначимо, що Потап вперше підтвердив, що "мутить" з Настею в лютому цього року на зйомках шоу "Ліга Сміху". Потапа запросили на сцену, де задали пряме запитання: "мутиш з Настею Каменських?". Репер трохи зніяковів, але потім дав ствердну відповідь. У тому ж ефірі співачка Оля Полякова заявила, мовляв, нарешті всі дізналися правду.
Чутки про романтичні стосунки артистів ходили майже всі 13 років існування їх дуету, але після розлучення Потапа з Іриною Горовою - все поступово стало на свої місця. Почало з'являтися все більше фотографій Потапенко і Каменських з приватного життя і на спільному відпочинку.
Джерело: Страна

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...