Вже розповів, де сховав голову: У Києві затримали вбивцю, який розчленував чоловіка (відео 16+)

Правоохоронці затримали зловмисника, який можливо причетний до вбивства чоловіка, тіло якого знайшли розчленованим у Києві, інформують Патріоти України.

Як повідомили в пресслужбі Департаменту карного розшуку Нацполіції, затриманий у скоєному зізнався та повідомив, де сховав голову загиблого. "Затримано 30-річного уродженця одного з сіл Кагарлицького району Київської області, який убив та розчленував свого знайомого", – розповіли в поліції.

У пресслужбі поліції Києва уточнили, що загиблим виявився чоловік 1986 року народження. "Попередньо ми з'ясували, що напередодні вони розпивали спиртні напої та між ними виник конфлікт. 30-річний чоловік схопив ніж, кілька разів ударив опонента. Далі, щоб приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло та фрагменти поклав у сумку, яку вивіз у безлюдне місце в районі провулка Моторний", – повідомив начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України. Нагадаємо, в Голосіївському районі Києва в середу, 28 квітня, перехожий виявив сумку, в якій було розчленоване тіло людини. Голови загиблого на місці тоді не знайшли. Пізніше в пресслужбі поліції Києва підтвердили інформацію про страшну знахідку.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...