Вже скучив: Президент Зеленський раптово з'явився на "Лізі сміху" і влаштував "цілувашки" (відео)

Публіка явно такого не чекала, хоча може і сподівалась

Новий Президент України в п'ятницю, 25 травня, став "цвяхом" шоу на зйомках гумористичного шоу "Ліга сміху", де донедавна був ведучим, зазначають Патріоти України.

Про це стало відомо, завдяки відеозаписам, що з'явилися в соціальних мережах. Зйомки шоу вкотре проходили в "Жовтневому палаці" Києва. Одним з перших відео з президентом опублікував продюсер Сергій Перман.

"Як вам така поява президента?" - написав він, однак незабаром без пояснення причин видалив пост.

Втім, інші користувачі також стали публікувати відео в мережі.

На записах видно, як Зеленський, пританцьовуючи вибіг на сцену шоу в якості ведучого під крики публіки. Слідом на сцену вийшов Євген Кошовий і забрав у Зеленського папку та мікрофон. У відповідь Зеленський поцілував Кошового в лисину і пішов у глядацьку залу, де зайняв місце поруч із дружиною Оленою. Як відомо, саме Кошовий стане новим ведучим шоу.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...