Вже став зіркою "Інстаграму": Як живе песик Каспер нардепа Беленюка (фото)

Олімпійський чемпіон Жан Беленюк уже 12 років виховує песика Каспера. Він навіть створив для нього окрему інстаграм-сторінку, щоб ділитися милими фотомоментами із його життя, повідомляють Патріоти України.

У Каспера Беленюка на сторінці вже понад 600 підписників. Сторінка існує ще з 2018 року: Жан створив її, аби його власна стрічка не була в полоні улюбленця.

Песик Жана Беленюка Каспер

31 серпня 2021 року Каспер відзначив 12 День народження. У його родині песик з'явився майже незаплановано: заводчиця привезла цуценя "просто подивитися" і не наполягала на усиновленні. Втім, така приманка спрацювала і Каспер залишився у Беленюків.

"Каспер дуже хитрий і ніколи нічого не забуває. Зазвичай ввечері мама дає йому смаколик. Якщо забуде – песик сидить біля того місця, де лежить смаколик і мовчки чекає", – зізнався Беленюк ЗМІ.

Як розповів Жан Беленюк, Каспер дуже любить їздити на авто, щоправда, лише у вечірній час. Тоді він стає лапами на вікно, і не відриваючись дивиться. Удень йому чомусь нецікаво.

Звісно ж, Каспер приміряв золоту медаль свого власника. Борець 4 серпня приніс Україні довгоочікувану золоту медаль на Олімпіаді у Токіо.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...