Вже тричі судимий за подібні злочини: На Одещині 70-річного педофіла звинуватили у розбещенні 13 хлопчиків

Обвинувальний акт стосовно 70-річного мешканця міста Южне (Одеська область), якого звинувачують у сексуальному насильстві та розбещенні тринадцяти дітей, скерували до суду. Про це повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора, передають Патріоти України.

За даними слідства, мешканець міста Южне протягом 2020-2021 років заманював хлопчиків віком від 8 до 14 років до свого тимчасового помешкання. “Він обіцяв дітям дозволити пограти на ігровій приставці, мобільному телефоні та поїсти солодощі. Використовуючи фізичну перевагу та безпорадність неповнолітніх, чоловік вчиняв стосовно них дії сексуального характеру. До більшості дітей обвинувачений здійснював сексуальне насилля повторно, а щодо деяких – протягом декількох місяців. Інколи він залишав дітей у себе на ночівлю”, - сказано у повідомленні.

Погрозами та психологічним тиском обвинувачений змушував жертв злочину мовчати, про те, що відбувалося у його помешканні. У Офісі генпрокурора уточнили, що чоловік раніше відбував покарання за сексуальні злочини. Після відбування покарань у місцях позбавлення волі декілька разів змінював своє прізвище та місця проживання.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...