Вже змусили вибачитися: На Чернігівщині підлітки влаштували вечірку на меморіалі Героям (відео)

У Бобровиці Чернігівської області підлітки влаштували алкогольну вечірку з танцями біля меморіалу загиблим воїнам. Скандальні танці усі учасники весело транслювати у соціальних мережах, але карма їх наздогнала швидко, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що компанія підлітків розважалася на Пагорбі слави. Окрім танців молоді люди вживали алкоголь та напої-енегетики і хвалилися їх кількістю.

Після шквалу критики компанія записала відео з вибаченнями. Учасники "танців на кістках" заявили, що нібито зробили необдуманий вчинок. Проте вони вже все усвідомили і просять вибачення.


Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...