Вживайте їх щодня: Названо продукти, які пришвидшують метаболізм і сприяють схудненню

Жінки часто виснажують себе дієтами у спробах схуднути. Це в більшості випадків не допомагає. Але є продукти, що позитивно впливають на обмін речовин в організмі людини, передають Патріоти України.

Халапеньйо, хабанеро, кайєнський та інші види гострих перців прискорюють метаболізм і стимулюють кровообіг. Дослідження показують, що цей продукт може підвищити швидкість метаболізму на 25%.

Цілісні зерна повні поживних речовин і складних вуглеводів, стабілізують рівень інсуліну й тим самим прискорюють обмін речовин. Повільні вуглеводи, такі як вівсянка, коричневий рис і лобода дають тривалішу енергію. Інсулін треба тримати на низькому рівні, тому що його стрибки сигналізують тілу про необхідність відкласти додатковий жир.

Брокколі багата на кальцій, має вітаміни А, К і С. Одна порція дає організму фолієву кислоту, харчові волокна, а також різні антиоксиданти. Брокколі - один із найкращих продуктів для детоксикації, який можна додати в раціон.Ефективними для схуднення будуть яблука та груші. Їх треба їсти щодня, 3 малі штуки.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...