Взяла кредит і продала авто: Бойфренд "видурив" у росіянки майже півмільйона, щоб "не їхати на війну"

Мешканку Москви "розвів" чоловік, попросивши 476 тисяч грн нібито для того, щоб не їхати на війну до України. Щоб "відмазати" бойфренда, жінка взяла кредит і продала машину. Про це пише Telegram-канал SHOT, передають Патріоти України.

Історія трапилася ще взимку: 39-річна жінка познайомилась з Рамілем на сайті знайомств. Спочатку вони просто переписувалися та фліртували, потім зустрілися. Почався бурхливий роман.

Вже згодом Раміл повідомив, що нібито повинен їхати до зони бойових дій в Україні, але знайшов спосіб, як від цього "відкупитися" – потрібно заплатити гроші, але їх у нього не було.

Москвичка для "порятунку" коханого взяла кредит. Спершу перевела йому на карту близько 286 тис. грн. Але йому було замало цих грошей. Тоді закохана жінка продала свою машину і знову перевела йому кошти.

Проте після цього чоловік раптово покинув жінку, не повернувши гроші. Наразі поліція проводить перевірку.

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...