Взяв у борг $300 тисяч і таємниче зник: В Одесі знайшли повішеним заступника начальника патрульної поліції Ізмаїла

Сьогодні в Одесі в одному з парків виявили повішеним зниклого заступника начальника патрульної поліції міста Ізмаїл. Як підтвердили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, в правоохоронні органи надійшло повідомлення про виявлення мертвого чоловіка в дендропарку Перемоги, передають Патріоти України.

"Чоловіка знайшли повішеним на дереві. На даний час на місці події працюють слідчі", - заявили в управлінні. Зазначається, що, за попередніми даними, скоєно самогубство.

Водночас, як повідомило УНІАН джерело в правоохоронних органах, виявлений чоловік – заступник начальника патрульної поліції Ізмаїла Іван Митькін, який розшукується, зокрема, у зв'язку з крадіжкою майна колег з орендованої квартири. Також офіцер нібито позичив у місцевих жителів майже 300 тис. дол. і не повернув. У загиблого залишилися двоє дітей. За деякими даними, у виявленого в парку чоловіка були зв'язані руки.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...