Взяв у заручники дружину та дитину: На Одещині неадекват погрожував родині

В Одеській області чоловік тримав у заручниках власну родину. Очевидці нібито чули постріли, передають Патріоти України.

Як повідомляють у регіональному главку Національної поліції, сьогодні, 30 серпня, близько 12:00 до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на четвертому поверсі у місті Чорноморськ жінка просить про допомогу. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво ГУНП в Одеській області.

"Встановлено, що в оселі знаходиться 29-річний місцевий житель зі своєю дружиною та маленькою донькою. Чоловік відпустив тещу, а жінку з дитиною тримав, погрожуючи завдати тілесні ушкодження", - повідомили в управлінні.

Поліцейські вели з чоловіком переговори. Згодом стало відомо, що людей звільнено, а зловмисника затримали. Подробиці обіцяють розповісти пізніше.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...