Взяв у заручники цілий клас: У Росії школяр влаштував збройну НП у школі (відео)

У місті Казань (РФ) 17-річний озброєний пістолетом школяр узяв у заручники цілий клас з учнями місцевої гімназії, повідомляють Патріоти України.

"Школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування ... Все сталося на уроці літератури. Підліток трохи запізнився, увійшов до кабінету і почав агресивно поводитися, розмахуючи пістолетом", - повідомили журналісти.

Відзначається, що через 20 хвилин школяр був затриманий, його мотивацію з'ясовують правоохоронці. "17-річний учень десятого класу затриманий. Зараз з ним працюють поліцейські. Зараз з'ясовують мотиви школяра", - відзначили в ЗМІ.

Співробітники навчального закладу дали позитивну характеристику затриманому підлітку, заходи безпеки в школі були прийняті, дітям нічого не загрожує.

"Самого хлопця в школі характеризують позитивно. Представник гімназії уточнила, що небезпеки для учнів немає," заходи були прийняті ", - повідомляють в пресі.

Один з ресурсів повідомив, що хлопець самостійно здався поліції, коли вона прибула на місце події. Пізніше стали відомі подробиці про саме захоплення заручників і що йому передувало.

"Під час НП в школі вчитель, до якого на урок увірвався підліток з пістолетом, запитав у нього про проблеми в школі і вдома. Хлопець заявив, що ні там, ні там ніяких проблем немає. Також він не формулював ніяких вимог. А потім сів на місце вчителя", - написав один з ресурсів.

Згодом з'явилася інформація про те, що хлопець вистрілив у вчительку, коли вона попросила його відпустити дітей. При цьому сама вчителька не постраждала, так як школяр промахнувся. Разом із тим, після пострілу він почав відпускати дітей, які й викликали правоохоронців.

Також стало відомо ім'я хлопця - Іскандер Халфін, і вчительки - Тетяна Мухіна. Її госпіталізували через проблеми з серцем.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...