Взимку носить кумедну шапочку: Пес на ім'я Лу потрапив до Книги рекордів Гіннесса за найдовші вуха (фото)

Кунхаунд з Орегона (США) потрапив до Книги рекордів Гіннесса завдяки екстравагантним вухам, довжина яких становить 31,4 см. Тепер у 3-річного Лу офіційно найдовші вуха серед нині живих собак. Про це повідомляє блог організації, передають Патріоти України.

Власниця Лу Пейдж Олсен - ветеринар за освітою. Вона зізналася, що вперше виміряла вуха свого улюбленця в 2020 році. Жінка знала, що у всіх чорних кунхаундів красиві довгі вуха, а деякі просто довші, ніж у інших. Виявилося, що Лу в цьому питанні просто немає рівних.

Довгі вуха песика ніяк не шкодять його здоров'ю. Господиня перевіряє їх раз на місяць на предмет чистоти, а взимку використовує пов'язку, щоб вуха не тягнулися по снігу.

"Звичайно, кожен хоче доторкнутися до вух, в них дуже легко закохатися з першого погляду, - сказала жінка. - Пишаюся моїм коротколапим 36-кілограмовим малюком за те, що він такий особливий!"

Поки абсолютний рекорд із довжини вух належить бладхаунду Тайгеру, який помер у 2009 році. Його видатні вуха виросли до 34,9 см.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...