Wellboy звинуватив у співпраці з РФ: СБУ провела перевірку продюсерського центру Papa Music (документи)

Гучний скандал між продюсерським центром Papa Music та виконавцем Wellboy не вщухає. Після того, як співак звинуватив лейбл у співпраці з Росією та зрадником Юрієм Бардашем, представники центру самостійно подали документи на перевірку до СБУ. Таким чином Papa Music хотіли довести, що слова артиста є безпідставними, зазначають Патріоти України.

"Друзі, після оприлюднення заяви артиста Wellboy у квітні цього року про одностороннє припинення співпраці з лейблом Papa music, у бік лейбла та його представників пролунало чимало прямих звинувачень та натяків від артиста Wellboy та третіх осіб, щодо звʼязку з країною агресором. З метою захисту своєї ділової репутації та у знак підтвердження, що музичний лейбл Papa music не має звʼязків з рф і працює виключно задля розвитку української музичної індустрії, ініціювали перевірку себе Службою Безпеки України", - повідомили у лейблі.

На своїх офіційних сторінках в соцмережах Papa Music оприлюднили сканкопії документів від СБУ, в яких йдеться про те, що жодних порушень законодавства з їхнього боку не було виявлено.

"Як і обіцяли, ми публікуємо офіційну відповідь від СБУ, яка підтверджує наклеп від третіх осіб на нашу адресу. І сподіваємося, це поставить крапку з цього питання", - додали у лейблі.

До того ж, у продюсерському центрі заявили, що зараз Wellboy втратив усі права на виконання та використання пісень, які були записані у співпраці з Papa Music.

"Звертаємося до представників музичної індустрії та представників медіа, пісні, які виходили в артиста Wellboy громадянин Антон Вельбой не має права використовувати у власних цілях та публічно їх виконувати. Права на всі пісні Wellboy належать виключно лейблу Papa Music. Всі питання, як і раніше, ми вирішуємо з А.Вельбой виключно в юридичній площині", - зауважили продюсери.

Нагадаємо, що скандал між Wellboy та Papa Music виник після того, як співак несподівано публічно заявив про розрив контракту між ними. Причиною свого рішення артист назвав те, що один із засновників лейблі продовжує співпрацю з втікачем Юрієм Бардашем, який підтримав РФ.

Про рішення співака у лейблі дізналися з соцмереж. Як заявили у Papa Music, Вельбой зробив це під впливом ексменеджерки Марти Останкової, з якою разом вирішив заробляти на піснях. Після розбірок у соцмережах колишній продюсер Антона, Євген Тріплов, назвав чималу суму, яку тепер артист винен лейблу.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...