"Идеология для нищих и убогих": Бужанський вважає Бандеру загрозою для України

За його словами, "зараз в світі мало де можна знайти представників інших націй, які проводять аналогічні ходи".​

Скандальний народний депутат від партії "Слуга народу", що ностальгує за СРСР, виходець з Дніпра Максим Бужанський назвав ходи на честь дня народження Степана Бандери "страшним явищем для нашої країни". Своєю думкою він поділився у себе в телеграм-каналі, інформують Патріоти України.

Як зазначив у своєму повідомленні "слуга народу" Бужанський, загиблий в 1959 році від рук агента КДБ Степан Бандера вже не загрожує ні євреям, ні полякам, ні росіянам з причини, що "він уже покійний". "Він загрожує українцям, оскільки вся його ідеологія - це печерний навіть для першої половини 20-го століття метод боротьби з ворогами. Нескінченними ворогами, які є, а якщо їх немає, то їх необхідно придумати", - пише Бужанський в своєму блозі. Він додає, що в сучасному світі "держави розвиваються, обмінюються ідеями, технологіями та беруть одна у одної краще для власного розвитку". При цьому, за його словами, "зараз в світі мало де можна знайти представників інших націй, які проводять аналогічні ходи".

Одіозний нардеп вважає, що "смерть ворогам замість щастя своїм - це тупик", а "ідеологія покійного Бандери існує для жебраків і убогих".



Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...