"Иди прочь из моего шикарного магазина. Он только для русскоязычных": Продавчиня з Дніпра відзначилася випадом проти дівчини з Луцька (відео)

Продавець інтернет-магазину парфумерії Ірина Щербина в Дніпрі, який регулярно обстрілюють окупанти, образила покупця з Луцька, яка збиралася зробити замовлення українською мовою. Записане українофобне аудіоповідомлення було оприлюднено у мережі, передають Патріоти України.

Мешканка Дніпра вважає, що "Дніпропетровськ" — російське місто й українською в ньому не розмовляють.

"Девочка, моя. Ты там из Луцка, Волынской области… Это вообще не имеет никакого отношения. У нас своё государство. Живи там, говори на языке. Не лезь сюда в Днепропетровск и вообще. Вышла отсюда из моего шикарного, роскошного магазина. Это для русскоговорящих людей. Не для таких, как ты", - розповіла продавщиця.

У свою чергу клієнтка відповіла продавщиці, щоб та "очікувала в гості" та "валила до рашки". Крім того, як виявилося, Ірина Щербина у соцмережах підписана на низку груп та спільнот, де підтримують війну.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...