"Идите страну защищайте на Донбассе, а не воняйте": Батько Зеленського висловив свою думку про мітингувальників

Батько президента упевнений, що українці не розуміють прагнення Володимира Зеленського припинити війну.​

Олександр Зеленський. Фото: Страна.

Батько нинішнього президента України Олександр Зеленський висловив свою думку про роботу Володимира Зеленського на посаді глави держави. За його словами, він не завжди задоволений тим, як шостий президент справляється зі своїми обов'язками. При цьому він Зеленський-старший заявив, що українці, які виступають проти влади, повинні їхати в зону ООС на Донбасі і там висловлювати своє невдоволення, передають Патріоти України.

"Я не уполномочен со своей квалификацией обсуждать некоторые вопросы. То, что понимаю, считаю, нормально. Вот если говорить о "нормандском формате", то, что мог мальчишка, то и сделал. Обсуждать его невозможно", - розповів батько Зеленського.

Він вважає, що Володимир Зеленський зробив все, що міг, щоб припинити вогонь хоча б у трьох зонах: "А тот сидит, зверюга (Владимир Путин, - ред.), который не любит и своих людей, и детей... Зачем война? Можно же прекратить по всей территории огонь, а потом решать по границам. Можно или нет? Так эта ж сволочь не дал".

Крім того, він упевнений, що українці не розуміють прагнення Зеленського припинити війну. "Выходят и бе-бе-бе… Пусть эта сволочь идет стреляет в АТО. Пусть эта мразь, которая выступает, идет в АТО. Молодежь вот эта возле Офиса президента, купленная. Идите воевать, гады, а не там стреляйте. А вы говорите: "Демократия, развод". Идите, защищайте страну, а вы воняете", – досить грубо висловився Олександр Зеленський.

Джерело: Страна

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...