"Игры в дружбу закончились - посмотрите на Украину": Чоловік пропагандистки Симоньян почав відкрито погрожувати Казахстану

Чоловік російської пропагандистки Маргарити Симоньян, режисер Тигран Кеосаян відкрито пригрозив Казахстану, заявивши, що він може повторити долю України. Він назвав казахстанців "невдячними братами", передають Патріоти України.

Режисер закликав Казахстан та інші "братні республіки" "визначатися та займати бік". Кеосаян також сказав, що це "його особиста думка як громадянина РФ".

"На Україну гляньте уважно. Подумайте серйозно. Ну і думаю, що нашим відповідальним особам теж треба переоцінити та переглянути рівень взаємовідносин. Тому що, дорогі мої, якщо ви вважаєте, що можна далі бути такими хитрод**ими і вам за це не буде нічого, ви помиляєтеся", – сказав режисер. Він видав заяву про те, що "потяг іде", але Казахстан ще може "заскочити в останній вагон".

"Але так провиляти у вас не вийде. Тому що все – ігри в дружбу скінчилися. Зараз це питання виживання. Йде війна двох великих ідей, двох великих країн. І другою країною є не Україна, а Америка і НАТО", – заявив чоловік Симоньян. Кеосаян додав, що країни, які "подають неоднозначні сигнали", у РФ можуть зарахувати до списку ворогів.

Такою істерикою чоловік пропагандистки відреагував на те, що у Казахстані скасували парад на 9 травня. "З огляду на близькість сім'ї Тиграна Кеосаяна до російської влади, можна вважати це офіційною позицією Кремля", – пишуть казахські ЗМІ.

У Казахстані вже відреагували на заяви чоловіка Симоньян, зазначивши, що його слова "образливі та необ'єктивні" і не відповідають змісту співпраці між РФ та Казахстаном. У МЗС Казахстану додали, що Тиграна Кеосаяна можуть включити до списку тих, кому заборонено в'їзд до країни.

Кеосаяну також відповів громадянський активіст із Казахстану Арман Шураєв. Він сказав, що Симоньян, ймовірно, заразила його хворобою під назвою "вата головного мозку".

Шураєв підкреслив, що своїми висловлюваннями Кеосаян поставив у незручне становище вірменську діаспору Казахстану. Він також висловився з приводу скасування параду на 9 травня, через що і влаштував істерику режисе..

"Я можу сказати, що ми всі казахи, практично 100%, чекаємо на перемогу України над Росією. І цей день перемоги України ми відзначатимемо зі сльозами і з радістю на очах", – сказав активіст.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...