"Их нравы", або "Сука - судьба": Росіянин зраджував дружині із собакою

У місті Самара (РФ) сталася абсолютно мерзенна історія: сімейна пара опинилася на межі розставання через те, що 30-річний Дмитро зраджував дружині з власним собакою. Про це дама сама розповіла місцевому порталу Progorodsamara, передають Патріоти України.
«Він сам мені в цьому зізнався. Довго таїв це в собі, боявся розповідати. Зрозумів, що далі так бути не може. По собаці я не бачила, що щось не так», - розповіла вона журналістам.
За словами жінки, зради відбувалися систематично, практично кожен раз, коли вона покидала житло. До цього вона нічого не підозрювала щодо зоофільских схильностей чоловіка. Тепер постраждала подала на розлучення. Більш того, їй довелося записатися до венеролога. «Вона побоюється, що тепер може захворіти - адже після інтимної близькості з твариною від чоловіка могла потрапити якась інфекція», - наголошується в повідомленні.
Новина викликала бурхливу реакцію в Інтернеті. Багато хто згадав російського актора Олексія Паніна, також відомого своїми не надто традиційними захопленнями в ліжку. «Панин одобряет!», «Больные на всю голову», «Невероятно, до чего только могут опуститься люди», — пишуть користувачі соцмереж.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...