"Их нравы": Блогерка з РФ Діденко похвалилася заробітками після смерті чоловіка

Тепер жінка не тільки забезпечує себе та дітей, а й може утримувати штат найманих працівників.

Катерина Діденко із чоловіком. Фото: соцмережі.

Російська блогерка Катерина Діденко, чоловік і друзі якої загинули на вечірці з сухим льодом, заявила, що її доходи збільшилися втричі. Вона зазначила, що смерть чоловіка Валентина круто змінила її життя. Про це блогерка розповіла телеканалу НТВ, передають Патріоти України.

Діденко пояснила, що кількість підписників у її блозі після смертельної вечірки збільшилася на 500 тисяч осіб, дівчину стали впізнавати на вулицях, а журналісти масово беруть у неї інтерв'ю.

Катерина стверджує, що у зв'язку зі зростанням інтересу аудиторії після смерті її чоловіка доходи збільшилися втричі. Тепер вона не тільки забезпечує себе та дітей, а й може утримувати штат найманих працівників. "Багато що робив чоловік, тому мені доводиться платити зарплату іншим людям, які виконують його роботу", – зізналася Діденко.

Нагадаємо, російська блогерка Катерина Діденко, відома як "аптечний Ревізорро", ледь не загинула сама, і втратила свого чоловіка в п'ятницю, 28 лютого, святкуючи разом із гостями день народження в банному комплексі в Москві.

Її чоловік Валентин закупив 25 кг сухого льоду для басейну, щоб вечірка була ефектною. В її розпал лід висипали у воду, внаслідок чого відбулася хімічна реакція і люди отримали отруєння. Всього померло троє осіб.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...