"Их нравы": Колишній співробітник мерії Москви розстрілював перехожих з вікна своєї квартири

За даними МВС Росії, поранення отримали двоє людей.

Три людини постраждали в результаті стрілянини на південному заході Москви. Вогонь з вікна своєї квартири по вулиці Будівельників, 5, відкрив колишній заступник голови департаменту промисловості та науки мерії Москви Дмитро Павлов. Цю інформацію підтвердили російські ЗМІ. З чого стріляв нападник і які його мотиви не відомо, зазначають Патріоти України.

За даними МВС Росії, поранення отримали двоє перехожих. Нападника незабаром затримали поліцейські і бійці Нацгвардії, один з них отримав поранення. У МВС повідомили, що підозрюваний чинив опір під час затримання. При штурмі квартири його поранили, після чого доставили в лікарню.

За попередньою інформацією, стрілок перебував у неосудному стані, він має психічне захворювання, що, як не дивно, не заважало йому обіймати високу посаду в минулому.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...