"Их нравы": ​На Донбасі "гібрид" Медведєв вбив побратима "Білку", фото "героїв"

"Брат-2" ліквідував "Брата -1".

Між найманцями "ДНР" не усе гладко? Ілюстрація: соцмережі.

Стало відомо про ліквідацію бойовиком НЗФ на Донбасі свого "побратима". Про це повідомляє блогер Necro Mancer в Twitter, передають Патріоти України.

"Лондаренко Олександр Геннадійович "Білка" (28/09/86, Донецьк, https://myrotvorets.center/criminal/londarenko-ale... ...) убитий 01-03 / 04/17 "братом по зброї", членом роа Медведєвим (https://myrotvorets.center/criminal/medvedev-oleg-... ...) вантаж 200", - йдеться в повідомленні.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі користувачів. "Земля скловатою ...", "Медведєву треба медаль від ЗСУ. Молодець", "Ну.. на медаль, припустимо, не настріляв, але на значок точно!", "З закруткою на спині", "Брат-2 гримнув Брата -1. Дивіться продовження легендарного російського кіношедевру", - пишуть коментатори.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...