"Их нравы": На Росії підлітки підірвали живого собаку петардою

У російському місті Перм компанія підлітків жорстоко вбила безпритульного собаку. рупа неповнолітніх спочатку знущалася з безпритульної тварини, а потім вбила собаку, засунувши йому петарду до рота. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на повідомлення у російських соцмережах.

Відомо, що шкуродери натрапили на собаку пізно ввечері у лісосмузі поблизу недіючого профілакторію. У пізній час доби в цьому районі майже не ходять люди. Тому свідком смерті тварини став лише охоронець закладу. Чоловік розповів, що вигляд трупу тварини злякав навіть його, адже вибухом собаці відірвало голову.

Зауважимо. що неповнолітні вбивці собаки потрапили на камери відеоспостереження. Зараз встановити їх особистості намагаються поліцейські.

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...

Ухилянти отримають перепочинок? Чому нові штрафи набудуть чинності лише у 2025 році

середа, 1 травень 2024, 11:22

Багато українських чоловіків шоковані розміром штрафів, які нардепи збираються запровадити для тих, хто не з'явиться в ТЦК згідно з повісткою - йдеться про сотні тисяч гривень. Однак згідно із законом ці страшні штрафі набудуть чинності не раніше 2025 ...