"Их нравы": П'яна росіянка влаштувала скандал у літаку і обмочилася (відео)

У Росії жінка напилася на борту літака авіакомпанії Royal Flight, обмочилася і влаштувала скандал з персоналом і пасажирами. Це сталося на нічному рейсі з Домінікани в Москву. Про неадекватну поведінку туристки розповів один з очевидців НП, повідомляють Патріоти України.

За словами чоловіка, спочатку жінка поводилася адекватно, незважаючи на явне алкогольне сп'яніння. Вона зайняла своє місце, як і інші пасажири, а потім пішла в туалет.

"Коли літак вже пішов на руліжку, вона виходить з туалету, а бортпровідник просить її зайняти своє місце, ось-ось уже злетимо. На що та там стала говорити: "Можна я залишуся в туалеті, мені погано" і так далі. Бортпровідник їй каже: "Це неможливо зробити", попросив її зайняти своє місце. Вона підняла істерику, що ні, "Я не займу своє місце, мені потрібно в туалет" і так далі. У результаті її якось заспокоїли, посадили. Вона стала вимагати менеджера і просити пояснити їй, чому літак затримався на годину і так далі", – розповідає свідок подробиці розпочатого конфлікту.

Потім скандальна пасажирка на деякий час пішла в інший салон до бортпровідників. Про що вона з ними говорила, невідомо, однак, повернувшись на своє місце, жінка почала лаятися з іншими пасажирами.

"Вона стала викрикувати образи, лаятися з усіма навколо, не підкорялася вимозі бортпровідників підняти спинку крісла. Протягом приблизно двох годин був ось весь цей скандал, а політ тривав 12 годин. Капітан корабля сказав: "Пасажири, якщо ви не заспокоїтеся, я буду змушений здійснити посадку, і всі штрафи буде оплачувати дебошир". Після цього начебто вона там якось заспокоїлася, заснула і все", – каже пасажир рейсу.

Однак перш, ніж заспокоїтися, скандалістка встигла перекинути їжу, яку їй принесли бортпровідники. З ролика видно, що на підлозі біля вільного сусіднього від дебоширки крісла лежать перевернуті контейнери. Але і це не єдиний безлад, який влаштувала п'яна росіянка. У якийсь момент вона зрозуміла, що їй необхідно в туалет але, судячи з усього, не захотіла туди йти. Невідомо, було це здійснено випадково або навмисно, але дебоширка обмочилася, сидячи в своєму кріслі.

"Це російський борт, наші громадяни поверталися з відпочинку додому. Ми приземлилися в Шереметьєво, поліції там не було. Причому я і мої друзі виходили останніми з літака, за нами йшла тільки ось та жінка. Можливо, з нею провели якусь бесіду. Хвилин на десять, напевно, затримали, просто самі бортпровідники провели бесіду, швидше за все, це було так", – підсумував очевидець.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...