"Их нравы": П'яний боєць UFC влаштував бійку на безалкогольному весіллі в Росії (відео)

За свою кар'єру Гаджимурад Антігулов здобув в ММА 20 перемог, зазнавши при цьому вісім поразок, програвши, зокрема, чотири останні бої.

Російський боєць UFC Гаджимурад Антігулов, який свого часу проводив один зі своїх поєдинків в Харкові, влаштував бійку на весіллі в Дагестані, де він був у якості гостя. Про це повідомляє телеграм-канал Baza, передають Патріоти України.

За даними джерела, сварка сталася через алкоголь. На столах його не було, але Антігулов все ж вирішив випити - благо, пляшка у нього була з собою. До столу 33-річного спортсмена кілька разів підходили і просили прибрати алкоголь. Мовляв, весілля безалкогольне. Але боєць відмовлявся і в якийсь момент у нього здали нерви. Антігулов (на відео він в синьому светрі) напав на одного з гостей, але отримав здачі, а потім зав'язалася масова бійка.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...