"Их нравы": П'яний росіянин на своєму дні народження облив бензином і підпалив гостю

У Росії чоловік облив бензином і підпалив жінку, з якою святкував свій день народження. Про це повідомляється на сайті СК РФ по Республіці Саха, передають Патріоти України.

Інцидент стався 21 березня 2021 року. За даними слідства, 38-річний житель Жиганського району святкував у лазні день народження. Разом з ним пили його дружина і знайомі.

В ході застілля на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин до гості він вийшов з лазні "покурити". Після чого попрямував в гараж, де взяв каністру з бензином і, повернувшись до компанії, облив жінку горючою сумішшю і підпалив.

Вона залишилася жива завдяки тому, що другий чоловік виніс її на вулицю і снігом загасив вогонь. Жінка отримала термічний опік 40% тіла, її госпіталізували до лікарні. Чоловіка звинувачують у замаху на вбивство, скоєному з особливою жорстокістю загальнонебезпечним способом.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...