"Их нравы": П’яний росіянин прокинувся у домовині з туалетним папером та варенням (відео)

Мешканець республіки Комі, що в Росії, на п’яну голову проник у магазин ритуальних послуг, а для ліжка обрав домовину, виставлену на продаж, віко якої було відчинене для огляду клієнтів. Про це повідомляє російське МВС, передають Патріоти України.

Росіянин попередньо розбив одну з вітрин та ввійшов до приміщення. На місце події викликали правоохоронців. Першим прибув експерт-криміналіст, але чоловік іще спав. Поряд з ним лежали 8 рулонів туалетного паперу й банка варення.

Прокинувся зловмисник уже на очах у слідчих та під поховальними квітами. Як встановили поліцейські, правопорушником виявився 19-річний місцевий мешканець. Свій вчинок він пояснив тим, що напередодні напився й захотів спати. Саме тому вдерся у магазин ритуальних послуг й заснув у гробу.

Водночас не уточнюється, чому хлопець мав зі собою туалетний папір й варення. Правоохоронці порушили кримінальну справу за частиною першою статті 167 Кримінального Кодексу Росії – навмисне знищення чи пошкодження майна. Молодику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд і належну поведінку. Розслідування триває.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...