"Их нравы": П’яний росіянин прокинувся у домовині з туалетним папером та варенням (відео)

Мешканець республіки Комі, що в Росії, на п’яну голову проник у магазин ритуальних послуг, а для ліжка обрав домовину, виставлену на продаж, віко якої було відчинене для огляду клієнтів. Про це повідомляє російське МВС, передають Патріоти України.

Росіянин попередньо розбив одну з вітрин та ввійшов до приміщення. На місце події викликали правоохоронців. Першим прибув експерт-криміналіст, але чоловік іще спав. Поряд з ним лежали 8 рулонів туалетного паперу й банка варення.

Прокинувся зловмисник уже на очах у слідчих та під поховальними квітами. Як встановили поліцейські, правопорушником виявився 19-річний місцевий мешканець. Свій вчинок він пояснив тим, що напередодні напився й захотів спати. Саме тому вдерся у магазин ритуальних послуг й заснув у гробу.

Водночас не уточнюється, чому хлопець мав зі собою туалетний папір й варення. Правоохоронці порушили кримінальну справу за частиною першою статті 167 Кримінального Кодексу Росії – навмисне знищення чи пошкодження майна. Молодику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд і належну поведінку. Розслідування триває.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...