"Их нравы": Росіянка виганяла бісів із 12-річного сина хокейною ключкою

Хлопчика у синцях виявили в номері готеля через добу.

В одному з готелів Нижнього Новгорода 29-річна росіянка побила сина хокейною ключкою і ввела йому ін'єкцію знеболювального і димедролу, намагаючись вигнати з дитини бісів. Про це повідомляє «Комсомольска правда», передають Патріоти України.

За версією слідства, жінка зв'язала дитину увечері 25 липня, кілька разів ударила хокейною ключкою, а потім ввела ін'єкцію. «Комсомольска правда» уточнює, що мати вколола дитині знеболююче і димедрол, щоб він не плакав і не привертав увагу персоналу готелю. Після побиття жінка втекла.

За інформацією видання, 12-річного хлопчика у синцях виявили в номері через добу. Весь цей час він провів без їжі і води. Поруч з ним була виявлена хокейна ключка. Спочатку дитина стверджувала, що отримала травми в результаті гри в хокей. Потім хлопчик зізнався, що його побила матір, яка нібито виганяла з нього бісів. Мати дитини затримали. Проти неї порушено кримінальну справу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...