"Их нравы": Росіяни заради 100 доларів вирвали з корінням усі пні у гаї в пошуках призу від шоу "Орел і Решка"

У РФ вийшов новий випуск тревел-шоу "Орел і Решка", цього разу проект знімали в Казані. За правилами програми, ведучі залишили подарунок для туристів - у "Березовому гаю" вони сховали 100 доларів. Заради призу росіяни "розтрощили" гай і вирвали пні з корінням. Про це повідомляється в російському Telegram-каналі "Татмедіа", передають Патріоти України.

Випуск шоу вийшов на телеекрани в суботу, 13 листопада. Однак спритні росіяни знайшли можливість подивитися випуск за часом Владивостока і дізналися про місцеперебування заповітного призу на кілька годин раніше інших жителів РФ.

Хитрі росіяни вирушили на пошуки грошей і були рішуче налаштовані знайти приз. Розпалені жагою отримання заповітних 100 доларів люди виривали пні прямо з коренем.

Ведучий шоу сховав гроші в одному з пнів гаю. Росіяни так хотіли знайти гроші, що "трощили" дерева. За словами мешканки Казані, в радіусі місця, де люди шукали приз, всі пні були вирвані з корінням.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...