"Их нравы": Росіянин переламав ноги незнайомцю, якому не сподобалися його штани

За словами костолома, його кривдник перебував у стані алкогольного сп'яніння і некоректно висловився про яскравий колір його штанів. Про це повідомляє портал «Кубань 24», зазначають Патріоти України.

Житель Краснодара не вигадав нічого кращого, ніж побити 35-річного незнайомця за те, що той розкритикував його зовнішній вигляд.

За словами росіянина, його кривдник перебував у стані алкогольного сп'яніння і некоректно висловився про яскравий колір його штанів. У зв'язку з цим він напав на кривдника і зламав бідоласі обидві ноги. За інформацією видання, 30-річного чоловіка затримали і порушили кримінальну справу. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Потерпілого доставили в лікарню, де йому діагностували закритий перелом обох ніг.

Нагадаємо, п'яні росіянки образили медсестру турецького готелі, за прохання надягти маски.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...