"Их нравы": Росіянин розчленував і згвалтував дочок своєї коханої (фото, відео)

Віталій Молчанов раніше був судимий за вбивство, згвалтування, насильницькі дії сексуального характеру, незаконне позбавлення волі і наругу над тілами померлих.

У російському Рибінську сталася страшна історія: тут чоловік убив і згвалтували двох неповнолітніх дочок своєї співмешканки. Як повідомляють місцеві ЗМІ, Валентина Сапрунова з двома дітьми переїхала до Віталія Молчанова з іншого міста, передають Патріоти України.

Прожити разом вони змогли тільки місяць, а коли в один з днів жінка повернулася додому, то виявила своїх 8-річну Олену та 13-річну Яну мертвими. Тіла дітей буквально було порізані ножем. За версією слідчого, чоловік приревнував Валентину, так як вона пробула на роботі 1,5 доби.

Спіймати злочинця вдалося вранці 18 вересня, через три дні після кривавого інциденту. Його знайшли в тому ж мікрорайоні, де стався злочин. У момент затримання він ховався в кущах.

Зазначимо, що Віталій Молчанов раніше був судимий за вбивство, згвалтування, насильницькі дії сексуального характеру, незаконне позбавлення волі і наругу над тілами померлих, але це він приховував від своєї коханої. У поліції зазначають, що чоловік після вбивства хотів покінчити собою, але у нього цього не вийшло.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...