"Их нравы": Російська блогерка влаштувала зйомки у білизні на тлі мечеті (відео)

У Москві розгорівся скандал через блогерку, яка вирішила влаштувати напівголу фотосесію на тлі соборної мечеті. Відео з місця подій опублікував Telegram-канал Shot, передають Патріоти України.

"Попередньо, зйомку веде маловідома таргетолог на ім'я Маша, яка називає себе супер-фахівцем з просування у мережі. Буде кримінальна справа або вибачення? Або і те, і інше?" – гадають у підписі до відео.

На кадрах видно, як дівчина позує для фотографій навпроти мечеті в чорній спідній білизні, панчохах та на високих підборах, відкриваючи для знімків світле пальто. Голова і майже все обличчя моделі при цьому закриті балаклавою.

Думки користувачів у соцмережах з цього приводу розділилися: "Може, там мечеть не потрапила в кадр", "Голову відріжуть", "Вони у хіджабі, нормально", "Автора цього відео теж посадять, вангую", "Холодно ж, чому обличчя не показати?", "Який вже випадок поспіль? Мало, схоже, прикладів".

Тим часом московські мусульманки закликали обміркувати вжиття заходів щодо людей, що знімаються у напівголому вигляді біля храмів, пише Telegram-канал "Говорит Москва". За словами голови союзу мусульманських жінок Росії Наілі Зіганшиной, залишати без уваги подібні вчинки не можна: "Такої байдужості в суспільстві не повинно бути. Я не знаю, чи працювали у цієї дівчини мізки, можливо, тільки тіло працювало. В першу чергу, мабуть, хотіла привернути увагу".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...