"Их нравы": Скандальна кримнашистка Лоліта Мілявська вигнала свого п'ятого чоловіка з будинку, викинувши речі у вікно

Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов

56-річна співачка Лоліта Мілявська і 45-річний фітнес-тренер Дмитро Іванов офіційно поставили крапку в своїх відносинах. Розлучення поп-зірки з п'ятим чоловіком затягнувся на сім місяців. Про це Іванов розповів журналістам після судового засідання, підсумком якого стало рішення розірвати шлюб. Дмитро пояснив, чому на це пішло так багато часу.

"Лолита и ее адвокат хотели признать наш брак фиктивным и лишить меня сразу всего — российского и израильского гражданства. Это дело заранее было проигрышным, но зато дало возможность пиариться на нем и поливать меня грязью в телепередачах", - розповів чоловік виданню «Комсомольська правда».
Співачка не була присутня в залі суду - її інтереси представляв адвокат Сергій Жорін, який заявив, що Мілявська відмовляється від колишніх вимог заради завершення шлюборозлучного процесу. Він додав, що вона як і раніше вважає свій шлюб з Івановим фіктивним.

Мілявська під час скандалу з чоловіком викинула його речі чоловіка у вікно. Як виявилося, це були зйомки нового кліпу скандалістки.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...