"Их нравы": У Росії доглядальниця жорстоко побила 95-річну пенсіонерку через прохання... виміряти тиск (фото)

В Росії доглядальниця сильно побила 95-річну пенсіонерку через прохання виміряти їй тиск. Спеціаліст по роботі з літніми людьми тягала жінку за волосся та нанесла ряд жорстоких ударів. Про це повідомляє Telegram-канал "Стрічка дна", передають Патріоти України.

За 95-річною жінкою доглядала доглядальниця з компанії "Милосердя.про". Однак родичі росіянки вирішили змінити фахівця, бо та не знайшла спільної мови зі своєю літньою клієнткою. В останній день роботи доглядальниця відмовилася виміряти пенсіонерці тиск.

Свою відмову вона мотивувала тим, що їй за це не заплатять. Пенсіонерка спробувала викликати у доглядальниці почуття сорому і процитувала їй вірш про людяність. Однак у фахівця по роботі з літніми людьми це викликало лише агресію.

Доглядальниця повалила пенсіонерку на підлогу, після чого почала її жорстоко бити і тягати за волосся. 95-річна жінка не стала розповідати про це своїм родичам. На наступний день після інциденту нова доглядальниця помітила, що все тіло та обличчя пенсіонерки в синцях і гематомах. Лише тоді постраждала жінка розповіла про те, що трапилося.

Сім'я пенсіонерки звернулася в компанію, через яку вони наймали доглядальницю. Однак співробітники фірми намагалися піти від відповідальності і навіть стверджували, що літня жінка "щось плутає" або бреше. Проте компанія все ж вибачилася і заявила, що горе-доглядальницю вже внесли в "чорний список".

Родичі заявили про те, що трапилося, в поліцію. Справу взяли на контроль в прокуратурі.

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...

Більшість з них потонула у Тисі: Прикордонники підрахували кількість ухилянтів, які загинули під час спроби втекти з України

понеділок, 29 квітень 2024, 16:53

Днями українські прикордонники дістали з річки Тиса тіла двох чоловіків, які, ймовірно, спробували нелегально дістатися до Румунії, аби уникнути мобілізації, передають Патріоти України. За час з початку широкомасштабної агресії росії проти України зага...