"Их нравы": У Росії священик без прав, але з нагородою від Путіна збив дитину

Дмитро Грудогло в 2016 році був нагороджений президентом Росії орденом "Батьківська слава" за заслуги у вихованні дітей і зміцненні сімейних традицій.

Священик Дмитро Грудогло. Фото: соцмережі.

В Іванівській області Росії священнослужитель Троїцько-Успенського кафедрального собору Кінешми Дмитро Грудогло, перебуваючи за кермом "Kia Sportage", на пішохідному переході збив дитину. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

У священнослужителя були прострочені права. За словами очевидців, від удару маленький хлопчик пролетів близько 15 метрів, перш ніж впав на дорожнє покриття. Також свідки зазначили той факт, що троє хлопців по черзі перебігали дорогу прямо перед автомобілями. Священнослужитель був тим, хто загальмувати не встиг.

Роком раніше в ДТП потрапив син Дмитра Грудогло - Олексій. 29 січня він, перебуваючи за кермом мікроавтобуса, не знижуючи швидкості, вилетів з другорядної дороги на головну, що призвело до зіткнення з іншим учасником руху.

Тоді, за свідченнями постраждалої сторони, Грудогло-молодший вийшов з машини з телефоном в руках, він дзвонив батькові і навіть не спромігся дізнатися у людей в збитому їм авто про їх стан. Пізніше на місце аварії під'їхав сам священнослужитель, який заявив: "Я приніс вам добре слово". Далі намагався переконати потерпілих, що треба бути добрішими.

Зазначається також, що Дмитро Грудогло в 2016 році був нагороджений президентом Росії орденом "Батьківська слава" за заслуги у вихованні дітей і зміцненні сімейних традицій.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...