"Их нравы": У Росії вбивця зняв кімнату і скинув дочок господині з 8-го поверху

У Росії чоловік на ґрунті конфлікту жорстоко вбив двох дітей жінки, у якої винаймав квартиру. Про це повідомляє Telegram-канал SHOT, передають Патріоти України.

Дівчаток 9 і 14 років з численними травмами біля житлового будинку в місті Кизил (Республіка Тува) виявили перехожі - молодша померла до приїзду швидкої допомоги, а старша - померла вже в лікарні.

Поліцейські затримали підозрюваного - ним виявився 23-річний раніше судимий Очур Санчат. Він знімав кімнату в квартирі, де дівчатка жили з матір'ю і 9-річною сестрою - її чоловік не чіпав, тому що вона спала.

Їхня мати працювала в кафе по ночам. Вночі проти 31 жовтня у вбивці виник конфлікт з дітьми, які нібито стали шуміти. "Неадекват розлютився і скинув обох дівчаток з балкона восьмого поверху", - йдеться в повідомленні.

Щодо вбивці порушили кримінальну справу. "Хід і результати розслідування кримінальної справи, а також організована перевірка прокуратурою Республіки поставлені на особливий контроль", - заявили в прокуратурі Туви.

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...