"Их нравы": У Росії водій загубив на трасі... труп, горло було перерізане від вуха до вуха (фото)

У російській Ленінградській області під час аварії з багажника машини випало понівечене тіло мертвого чоловіка. При цьому загинув він не в ДТП, повідомляють Патріоти України.

Як пише видання 47news, рано вранці 20 листопада на 24 кілометрі траси А-121 "Сортавала" біля розв'язки з селом Керро Mitsubishi Galant врізався у відбійник. Біля машини державтоінспектори виявили труп. Очевидці розповіли, що одразу після зіткнення з машини в ліс кинулися тікати чи то двоє, чи то троє людей. А ось тіло на асфальті було не в салоні - воно вивалилося з багажника.

У трупа від вуха до вуха було перерізано горло так, що від удару під час аварії голова практично повністю відірвалася. При цьому на місці не було калюж крові або чогось, що говорило б про смерть людини в результаті ДТП. Крім того, в багажнику правоохоронці знайшли дві лопати.

Убитий - 50-річний петербуржець Аркаді Казінян, родом з Єревана. Авто належить його знайомому з Вірменії. Зазначається, що, можливо, Казінян мав невеликий бізнес - шиномонтаж.

Як згодом стало відомо, поліція Петербурга знайшла підозрюваних у вбивстві чоловіка. За інформацією видання, на ранок 21 листопада оперативники вирахували, де перебувають водій і двоє пасажирів, які були в машині.

Про саме вбивство відомо, що воно сталося в Калінінському районі Петербурга, в гаражному кооперативі "Лагуна" на Лабораторному проспекті, 14. Подробиці встановлюються.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...