"Их нравы": У Росії за борги померлої матері судять 6-річну дівчинку

Мати дівчинки померла від «ускладнень грипу» у 2016 році.

У Новосибірській області суд почав розглядати справу шестирічної Поліни Шевельової, яку судять за борги її померлої матері. Про це повідомляє Тайга.Інфо, передають Патріоти України.

До суду на дівчинку подало ТОВ "Сибірська тепло-енергетична компанія". Чергове засідання призначено на 2 квітня. Відомо, що мати дівчинки померла від «ускладнень грипу» у 2016 році. Спадкоємцями часток у квартирі стали її мати Наталія, колишній чоловік і маленька Поліна. Саме остання стала правонаступницею боргу за тепло в розмірі 26 тисяч рублів.

«До суду ми прийшли, звичайно, суддя здивувалася, побачивши дівчинку і повістку. Каже: "А хто така Поліна Павлівна?». А Поліні Павлівні - шість років. Вона здивувалася, сказала, мовляв, як так? Ну ось так, ви ж виписували повістку», - розповіла бабуся дівчинки.

У підсумку в суді Поліну представляє її дядько Роман, тому що грошей на адвоката у сім'ї немає. Більш того, чоловік звертався за допомогою до дитячого омбудсмена Надії Болтенко і районного прокурора, але вони так і не відповіли.

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...