"Их нравы": У російській школі напівгола вчителька виконала танець живота перед дітьми (відео)

У школі №76 в Хабаровську вчителька виконала танець живота перед дітьми на лінійці, присвяченій Дню знань. Регіональне управління освіти почало перевірку щодо директора установи і його співробітників. Відео виступу з'явилося в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Судячи з коментарів, далеко не всі оцінили подібну витівку

  • А хіба не стриптиз?
  • Культура пробила дно
  • Дівчина помилилася адресою

Як пише gazeta.ru, деякі батьки заступилися за вчительку, заявляючи, що виступ всім сподобався: "Не було жодного слова поганого або негативної реакції. Зрозумійте, це не розважальний танець "для тат", як писали, це постановка танцю птаха. За задумом, птах розправляє білі крила. Це значить, що не можна падати духом".

Але в управлінні освіти так не вважають. "Звичайно, подібний виступ був недоречний на святі, присвяченому Дню знань. Під сумнів поставлена концепція виховної роботи всієї школи", – йдеться в повідомленні управління.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...