"Их нравы": У Томську частини тіла росіянки розкидали по під’їзду і смітнику

У Томську виявили розчленоване тіло жінки. Частини тулуба знайшли на сходовому майданчику житлового дому, частину – на смітнику. Про це йдеться у повідомленні Слідчого комітету РФ, передають Патріоти України.

Зазначається, що затримали 63-річного чоловіка, який зараз зізнається у злочині. За інформацією Telegram Life Shot, убита – 43-річна Ольга Мірченко, котра вживала спиртне в компанії з затриманим Олександром Зімченком.

Також зазначається, що чоловік свою провину у вбивстві не визнавав і звалював все на друга, який начебто зарізав жінку, бо вона йому відмовила у залицяннях.

На тілі 43-річної жінки виявили 12 ножових поранень. Щоби приховати сліди злочину, Зімченко купив ножівку і за її допомогою намагався позбутися трупа. Особу його товариша вже ідентифікували, але ще не затримали.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...