"Их нравы": В Анапі двоє поліцейських змусили 17-річну волейболістку зайнятися з ними сексом (відео)

У російському курортному місті Анапа двоє співробітників патрульно-постової служби відділу МВС погрозами змусили неповнолітню дівчину зайнятися з ними сексом. Про це інформує прес-служба Слідчого управління СК РФ по Краснодарському краю, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався вночі 26 серпня. Поліцейські помітили 17-річну волейболістку і повнолітнього хлопця, які відпочивали на пляжі Вітязево. За інформацією пабліка «Подслушано в Анапе», пара займалася сексом.

Співробітники поліції хлопця відпустили, а дівчину стали залякувати відділом у справах неповнолітніх і запропонували за непритягнення до кримінальної відповідальності зайнятися з ними сексом. Залякана волейболістка погодилася.

У Мережі пишуть, що поліцейських було троє, але один з них не вступав у статевий акт з дівчиною. Коли волейболістку відвезли в спортивно-оздоровчий комплекс «Волейград» в селі Вітязево, тренер запідозрив недобре і після того, як дівчина розповіла, викликав поліцію.

Також у соцмережі виклали відео нібито з мобільного телефону одного зі співробітників поліції. На ньому чутно, як він біжить за неповнолітньою і погрожує їй адміністративним арештом.

За інформацією СК РФ, стосовно двох поліцейських порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 133 КК Російської Федерації (Примушування неповнолітнього до дій сексуального характеру). РИА «Новости» повідомляє з посиланням на ГУ МВС по Краснодарському краю, що після порушення справи в анапській поліції почалися звільнення, зокрема відсторонено начальника відділу МВС по Анапі.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...